Vanilkový cukr
Obsahuje 5% přírodní mleté Bourbon vanilky. Bez umělého vanilinu.
Tento pravý vanilkový cukr se připravuje mletím přírodní Bourbonské vanilky (5%) spolu s krystalickým cukrem. Má bohatší chuť a mnohem příjemnější aroma než umělý vanilínový cukr a po jeho jeho ochutnání se již těžko budete vracet k vanilínovému cukru.
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva a vánočního cukroví. Přidáváme ho jak do těsta, tak na posypání nebo na obalování již pečených výrobků. Můžeme ho použít i na slazení čaje, svařeného vína nebo punče. Pro tento účel doporučujeme vanilkový cukr ještě "naředit" obyčejným cukrem (čaj by byl příliš aromatický).
Složení:
cukr, Bourbon vanilka mletá (5 %)Proč je cena vanilky tak vysoká?