Vanilkový cukr

Obsahuje 5% přírodní mleté Bourbon vanilky. Bez umělého vanilinu.

Tento pravý vanilkový cukr se připravuje mletím přírodní Bourbonské vanilky (5%) spolu s krystalickým cukrem. Má bohatší chuť a mnohem příjemnější aroma než umělý vanilínový cukr a po jeho jeho ochutnání se již těžko budete vracet k vanilínovému cukru.
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva a vánočního cukroví. Přidáváme ho jak do těsta, tak na posypání nebo na obalování již pečených výrobků. Můžeme ho použít i na slazení čaje, svařeného vína nebo punče. Pro tento účel doporučujeme vanilkový cukr ještě "naředit" obyčejným cukrem (čaj by byl příliš aromatický).

Proč je cena vanilky tak vysoká?  

99 Kč
Sáček, 50 g
144 Kč
Kořenka malá, 54 g
258 Kč
Kořenka velká, 116 g
792 Kč
Gastrosáček, 500 g
Vložit do košíku Zpět
měrná jednotka

Související produkty

Perník

Vyvážená originální směs perníkového koření

Číst více Vybrat balení

Skořicový cukr

Směs nejkvalitnější indonéské mleté skořice a třtinového cukru.

Číst více Vybrat balení

Voňavé pečení s vanilkou

Vyladěná směs na sladké pečení s 5% pravé Bourbonské vanilky

Číst více Vybrat balení

Vanilkový cukr (krabička)

Vanilkový cukr s 5% přírodní mleté Bourbon vanilky bez vanilinu.

Číst více Vybrat balení

Váš nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.

Koření do něj můžete přidat v sekci e-shop
Mezisoučet
0 Kč
Nákupní košík